18-06-2024
Gebruik originele Zebra printlinten

Optimaliseer uw Zebra-printer met Originele Zebra Supplies

Lees meer

Bij Zebra Supplies leveren we linten die speciaal zijn ontworpen om te gebruiken in combinatie met Zebra-labels in Zebra-printers. Dankzij onze jarenlange ervaring met Zebra-printers en -toebehoren kunnen wij altijd een passend antwoord op uw vragen bieden.

Zebra printlinten bieden uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding. Lees meer

26-04-2024
Zoekt u Zebra etiketten en/of labels?

Zebra Supplies is DE leverancier voor al uw etiketten en labels.

Lees meer

Maak in onze webwinkel uw keuze uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige Zebra etiketten en labels. Zebra etiketten zijn ideaal voor zowel standalone, industriële en mobiele printers.

Of u nu op zoek bent naar etiketten voor de ZD410/420, ZD500, ZD620, GC-serie, GK-serie, GX-serie, ZT220/230, ZT410/420, ZT510, ZT610/620, of zelfs voor oudere modellen zoals de Z320, MZ/iMZ, R220, RW420, ZQ110, P4T/RP4T, tot aan de nieuwste QLn420, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Klik hier om meer informatie te vinden over de door Zebra Supplies te leveren etiketten en labels.

24-06-2022
Nieuws Peak Technologies

Met genoegen brengen we u het volgende nieuws: De Dalosy groep waar ook Logi Label b.v. tot behoort, maakt per direct deel uit van Peak Technologies.

Lees meer

Met genoegen brengen we u het volgende nieuws: De Dalosy groep waar ook Logi Label b.v. tot behoort, maakt per direct deel uit van Peak Technologies.

Peak Technologies is een toonaangevende en ambitieuze system integrator van mobiele oplossingen met vestigingen in Noord-Amerika en Europa. Daarnaast heeft Peak al meer dan 35 jaar ervaring in de supply chain, field services, retail sector en in label- en printtechnologie.

Wij zijn dan ook verheugd om samen met Peak Technologies verder te gaan en een grotere rol te kunnen spelen op het gebied van label- en printtechnologie.
Het is een mooie stap voorwaarts en wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten de komende jaren nog beter van dienst te kunnen zijn.
De komende tijd zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en eventuele veranderingen. Uiteraard blijven wij het vertrouwde adres voor al uw etiketten, printlinten en (kleuren) print toepassingen en garanderen wij de kwaliteit en service die u de afgelopen 22 jaar van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust uw contactpersoon bij Logi Label.

Met vriendelijke groet,

Ton Janssens
General manager – Logi Label B.V.

31-03-2022
Staking UPM Raflatac verlengd naar 30 april

Staking UPM Raflatac verlengd

Lees meer

De situatie op de markt voor basis materialen voor etiketten wordt alsmaar nijpender door de voortdurende staking bij UPM Raflatac.

staking-in-papierfabrieken-upm-opnieuw-verlengd

Het wordt us nog belangrijker op tijd te bestellen en uw voorraad goed in de gaten te houden.

08-02-2022
Staking Raflatac

Staking UPM Raflatac

Lees meer

Onderstaand bericht hebben wij ontvangen van UPM Raflatac. Raflatac is 1 van de grrotste producenten van etiket materialen dus dit heeft grote invloed op beschikbaarhei en levertijden van de basismaterialen dus van de etiketten.

Beste gewaardeerde klant,

Bericht van overmacht
Wij nemen vandaag contact met u op met de laatste informatie over de staking bij UPM-fabrieken in Finland. De vakbond van papierarbeiders heeft nu een nieuwe stakingswaarschuwing uitgegeven die de staking bij UPM-fabrieken met nog eens twee weken verlengt tot 12 maart, tenzij er eerder nieuwe afspraken worden bereikt. Voor UPM Raflatac zou dit verdere gevolgen hebben voor de productie van onze fabriek in Tampere, en de grondstofleveringen uit Finland aan onze fabrieken in andere Europese landen. Aangezien de Finse vakbond van papierarbeiders nog geen onderhandelingen met UPM-bedrijven is begonnen, is het verloop van deze onderhandelingen open en buiten onze controle, maar ons doel blijft om onderhandelingen zo snel mogelijk te beginnen. UPM-bedrijven hebben de vakbond verscheidene malen voor onderhandelingen tot nu toe echter zonder succes.
Onze teams in inkoop, operations, supply chain en verkoop hebben hard gewerkt om de
effecten van deze staking te beperken en de bevoorrading veilig te stellen. Deze staking verergert echter de al krappe markt die al krap en beperkt is sinds begin 2021.
Hoewel we voorraden hadden aangelegd om de situatie te beheersen, zal onze leveringscapaciteit in Europa negatief worden beïnvloed naarmate de staking langer duurt. De specifieke gevolgen zullen variëren naargelang het product en de leveringsplaats.

Deze situatie vormt een geval van overmacht en wij
- zijn niet in staat om alle nieuwe bestellingen te bevestigen
- sommige bestaande bestellingen moeten beperken, uitstellen of annuleren
- geen orderhoeveelheden kunnen accepteren die hoger zijn dan uw gebruikelijke consumptiepatroon
- geen nieuwe klanten zullen bedienen aangezien wij ons concentreren op het bedienen van ons bestaande klantenbestand naar het beste van ons vermogen
Wij zullen in nauw contact met u blijven en u tijdig informeren over mogelijke veranderingen die van invloed zijn op uw leveringen. Wij betreuren deze situatie en verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit veroorzaakt

 

22-07-2021
Nieuw van DTM Primera de LX3000e

De nieuwe LX3000E full colour label printer van DTM Primera

Lees meer

Wij zullen de printer introduceren op de EMPACK te Den Bosch op 8-9 september waar u ons kunt vinden op stand 1.A113
De LX3000e biedt u de volgende voordelen:
• Hoge afdruksnelheden - Met afdruksnelheden tot 114 mm (4,5") per seconde worden uw etiketten snel en efficiënt geproduceerd.
• Beste afdrukkwaliteit - 4800 dpi full-color afdrukken, 16,7 miljoen kleuren.
• Dubbel inktsysteem - Print met dye-inkt voor de meest kleurrijke en levendig ogende labels. En afdrukken met pigmentinkt voor de meest duurzame inkjetlabels.
• Individuele inkttanks - De volledig nieuwe, zeer geavanceerde inkttechnologie die door de LX3000e wordt gebruikt, is uniek in de sector. Het heeft een herbruikbare printkop die wordt gevoed door buizen van 3 afzonderlijke grote (3 x 60 ml) CMY-inkttanks.
• Stevige metalen behuizing - De LX3000e wordt geleverd met een gepoedercoate metalen behuizing die al vele jaren is gecertificeerd in gebieden met hogere veiligheidsvoorschriften. Bijzonder geschikt voor gebruik in de machine- en installatiebouw, of wanneer elektromagnetische afscherming (EMC) vereist is.
• Mes - Uitgerust met ingebouwde automatische labelsnijder (pizzawiel).
• Aansluiting - Bekabeld ethernet voor netwerkaansluiting.

Meer informatie en prijzen zijn te vinden in onze webshop. Leverbaar vanaf medio september na de Empack.

05-07-2021
NIEUWE PRIJS VERHOGING

AVERY kondigt nieuwe prijsverhoging aan voor label materialen. 

Lees meer

AVERY kondigt nieuwe prijsverhoging aan voor label materialen.

RAFLATEC, HERMA en anderen zullen snel volgen. Wanneer stopt dit? Ik zou het eerlijk gezegd niet meer weten. We moeten het er mee doen en zullen ons best doen de daadwerkelijke prijsverhoging van de etiketten zo beperkt mogelijk te houden. Maar wij zullen voor elke geplaatste order de nieuwe prijs moeten hanteren en Zullen deze doorgeven aan de eindgebruiker. 

Laten we hopen dat dit de laatste prijsverhoging is van 2021 maar mijn gevoel zegt iets anders.

 

23-11-2020
Nu ook bekend van TV

Logi Label nu ook bekend van TV... Bekijk het item nu via onze website. 

Lees meer

We hadden ons 20 jarig bestaan graag met jullie gevierd op de Empack. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Bekijk ons TV item en we hopen jullie snel weer in "real life" te zien en te spreken! 

 

16-07-2020
Full colour RFID printen

Nu full colour RFID etiketten zelf printen

Lees meer

Van Primera is nu beschikbaar de full colour RFID printer RX500e.

De RX500e maakt gebruik van de nieuwste kleureninkjettechnologie met ultrahoge resolutie om labels en tags te produceren met snelheden tot 63,5 mm (2,5 inch) per seconde en tot 108 mm (4,25 inch) breed.

De ingebouwde, automatische RFID-codering maakt het ideaal voor toepassingen die zowel kleur als RFID nodig hebben, waaronder bestandsmappen, asset-tracking, tags voor detailhandel en kleding, tapes voor gegevensopslag, laboratoriumspecimens, polsbandjes, identificatie- en bezoekersbadges, farmaceutische producten en veel meer.

De geïntegreerde UHF-lezer / encoder wordt geleverd door RFID-marktleider Honeywell®. Het ondersteunt EPC Global Class 1 Gen 2 en ISO 18000 -6B en -6C.

26-03-2020
Oplopende levertijden

Let op! Levertijden gaan omhoog!

Lees meer

Geachte relatie,

Vanwege de uitzonderlijke situatie omtrent het Corona - COVID-19 virus gaan de levertijden van onze basis materialen oplopen..

Wij hebben diverse meldingen gekregen van onze belangrijkste leveranciers dat niet al hun leveringen tijdig gegarandeerd kunnen worden en zelfs bevestigde leveringen vertraging oplopen. Naast de diverse logistieke problemen met transport in Europa hebben zij sinds dit weekend ook te maken gekregen met extra ziekmeldingen van hun medewerkers en toeleveranciers.

We voelen ons daarom genoodzaakt om u te waarschuwen dat elke order de kans loopt vertraging op te lopen..

We verwachten onze levertijden te moeten verhogen naar 3- 4 weken voor aanmaak producten.
Wij zullen ons best doen om onze standaard voorraad etiketten op peil te houden maar ook hier kunnen wij niets garanderen.

Wij beseffen dat bovenstaande een grote impact kan hebben op uw planning maar hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

We zullen u regelmatig op de hoogte blijven houden van de verdere ontwikkelingen en wensen u en uw collega’s veel sterkte in onze gezamenlijke strijd tegen het virus.

07-09-2018
Aanpassingen webshop

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Tevens hebben we Zebra Designer toegevoegd...

Klik hier voor Zebra Designer Pro

Tevens hebben we alle nieuwe printers waaronder de nieuwste mobiele printers toegevoegd. En ook voor alle RFID labekls van ZEBRA kunt u bij ons terecht!

Klik hier voor RFID labels

 

 

Lees meer

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Realisatie Acadia