ZEBRA Polsbandjes

Ziekenhuizen, penitentiaire inrichtingen, recreatieve locaties (pretparken, concerten, festivals) maken gebruik van Zebra Z-Band polsbandjes om geautomatiseerde data capture die de efficiëntie en nauwkeurigheid verhoogt te vergemakkelijken terwijl het de kans op dure en gevaarlijke fouten vermindert.

U kunt vertrouwen op de Zebra polsbandjes familie met een uitstekende printkwaliteit en extra opties zoals kleurcodering voor veilige en nauwkeurige tracking van patiënten, bezoekers en werknemers. In de gezondheidszorg waar men privacy en veiligheid van de patiënt eisen zoals die gedefinieerd worden door de HIPAA en de FDA kunt u vertrouwen op de Z-Band Direct en Z-Band QuickClip thermische polsbandjes.

 Wat u ook nodig heeft en welke eisen u ook stelt de Zebra familie Z-Band Polsband levert de oplossing.

Zebra 's bekroonde Z -Band Direct en Z -Band QuickClip polsbandjes voor patiënten omvatten onze nieuwe , gepatenteerde antimicrobiële coating. Testresultaten tonen aan dat de bekleding effectief elimineert S. aureus , P. aeruginosa , E. coli en MRSA type II , III en IV. Deze behoren tot de belangrijkste oorzaken van ziekenhuisinfecties in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Downloads

Polsbandjes voor ZD510-HC
Polsbandjes voor Zebra Desktop printers
Polsbandjes voor Zebra Mid Range en Industriƫle printers
Realisatie Acadia